Invitatie

Daca esti pescar si vrei sa-ti povestesti aventurile Pe patul de nada te rog frumos sa ma contactezi. Motto: "Dintr-un om poti face un pescar, dar dintr-un pescar nu mai poti face un om. Pescuitul este un sport: acorda si pestelui o sansa ! Ceea ce se afla deasupra apei este pentru pescar. Ce e sub apa, e pentru peste!"

luni, 4 noiembrie 2013

Doripesco Balta 6 - Cand crapii se pricep la marketing!

  Cred ca tehnica de marketing care face atractiva aceasta balta este abureala: POTI RETINE 10 Kg de peste. Spun abureala pentru ca la fel de bine puteau alege ca slogan: poti retine 1 TONA de peste. Asta, daca-l prinzi sau daca-l vezi. Iar daca nu-l vezi, ai nevoie de un control la un optician bun ;)

  Paznici stiu bine asta si nici nu se obosesc sa treaca in control pe balta sau sa te verifice la plecare. Ma rog, te pot vedea cu binoclu  din foisoarele lor ...dar ma gandesc ca ar fii o panorama plictisitoare: acelasi peisaj si aceeasi fraieri care se lupta cu crapii ...din imaginatia lor. Dealtfel, pe mai toate baltile vizitate, oamenii aveau un catastif pe care isi notau iesirile de peste si astfel, aveau un inventar la zi cu populatia de peste. Poate aici se practica urmarirea prin CIP-uri, sateliti sau GPS ca altfel nu imi dau seama cum isi pot raspunde la intrebarea: Mai are balta peste sau trebuie sa mai bagam?

  Am fost aici anul trecut, am fost prin August 2013 si ultima data, ieri, 03.11.2013.  Ieri am fost o echipa de 4 pescari si ca de fiecare data, NU AM REUSIT SA SMULGEM O SINGURA TRASATURA. Ori nu ne pricepem noi, ori e o problema cu balta, mai exact cu crapii din balta. Obleti am prins, vreo 10 dar in privinta crapilor ....To be or not to be? - Asta-i "deghizarea". Am incercat cu: porumb natural, porumb cu miere si palinca, mamaliga, vierme, pellete peste, pelete usturoi, boilles, pop up ananas, capsuna, porumb flotant etc etc ....am nadit ....am stricat orzul pe gaste. Fir Sufix duo core, carlige de 6, cu momitor si forfac de 8 cm

  Era sa uit: daca ai nevoie la toaleta, poti gasi doar 2 (jenant). Cosurile de gunoi sunt la fel de dese ca si crapii din balta, rasturnate cu tot cu continut. Stuful e plin de mizerie, peturi, chistoace etc ...Aici, si noi pescarii avem partea noastra de vina!