Invitatie

Daca esti pescar si vrei sa-ti povestesti aventurile Pe patul de nada te rog frumos sa ma contactezi. Motto: "Dintr-un om poti face un pescar, dar dintr-un pescar nu mai poti face un om. Pescuitul este un sport: acorda si pestelui o sansa ! Ceea ce se afla deasupra apei este pentru pescar. Ce e sub apa, e pentru peste!"

vineri, 21 septembrie 2012

Lanseta Hakuio MTX 14 & Mulineta TK 9000

HAKUYO MTX 14 (3,90 M - 3,75 Lbs)
http://danmitranescu.ro/index.php

Modelul MTX 14 este varful de gama pentru lansetele Hakuyo.
Pe aceasta lanseta inelele , mandrina , dimensiunile cat si calitatea acestora au fost recomandate producatorului de catre Dan Mitranescu in urma mai multor teste pe blank-urile deja cunoscute de MTX.
Astfel s-a obtinut o lanseta de numai 420g cu o putere remarcabila.
Acest lucru este sustinut de rezultatele concursului " HAKUYO CASTING CUP 2012 " organizat de CS Carp Zone unde MTX14 a facut fata cu brio celor mai renumite lansete pentru distanta din pescuitul crapului , dominand podiumul la toate cele trei categorii din competitie.
Rezistenta lansetelor MTX 14 este sustinuta de cele aproximativ 2000 de blank-uri aflate pe piata de 5 ani, din care nu s-a rupt niciunul in conditii de pescuit. Acest lucru este verificat prin garantie cat si prin asigurarea varfurilor de rezerva la un pret decent ( in cazul ruperii accidentale ) .

CARACTERISTICI:
- LUNGIME : 3,90 cm .
- GREUTATE : 420 g .
- TRONSOANE : 2 .
- ACTIUNE : semirapida - 3,75 lbs .
- MATERIAL : carbon inalta densitate .
- INELE : SIC , plecare 40 mm sau 50 mm
- MANDRINA FUJI
- L.TRANSPORT : 200 cm .
- HUSA : material textil .

MULINETA HAKUYO TK 9000
http://danmitranescu.ro/index.php 

Mulineta cu baitrunner, puternica si robusta, care se comporta excelent atat in momentul lanseului cat si in drill. Aceasta este dotata cu tambur de rezerva din aluminiu (TK12000) de mare capacitate (0,45mm/400m).

-Capacitate tambur principal : 0,45mm/220m.
-Raport recuperare : 4.5:1.
-Worm Shaft.
-Anti-vibro-system.
-Manivela ergonomica din otel inox.
-Numar rulmenti : 14.
-Greutate : 850g.







Preluare de pe Pescuitul pentru toti:

În luna martie, la primul concurs de casting al anului 2012, Hakuyo MTX 14 a înregistrat rezultate fantastice, printre care și o aruncare de 180,97 metri. Caracteristicile acestei lansete, coroborate cu prețul foarte bun, au impus-o pe piața din România.
Modelul MTX 14 este vârful de gamă pentru lanstele Hakuyo. Dan Mitrănescu a recomandat producătorului caracteristicile acestui model: blank-ul, inelele și mandrina. În acest mod s-a obținut o lansetă de numai 420 de grame cu o putere remarcabilă. Hakuyo MTX sunt lansetele de care s-a vorbit mult în ultima vreme și care s-au vândut foarte bine în România. Raportul calitate-preț, unul foarte bun, a impus acest produs pe piața noastră. Lansetele sunt proiectate pentru aruncări lungi, au acțiune semi-parabolică, lungime 3,9 metri și un TC de 3,75 lbs. la concursul Hakuyo Casting Cup, desfășurat în luna martie a acestui an, MTX 14 a reușit să facă față celor mai renumite modele de lansete pentru distanță din pescuitul crapului.
http://www.pescuitulpentrutoti.com/wp-content/uploads/2012/05/johann.jpg
La concurs au participat aruncători renumiți din România, s-a lansat și măsurat pe pământ, în condițiile în care vântul nu a bătut deloc. Producătorii susțin că din cele aproximativ 2000 de blank-uri Hakuyo vândute până în prezent nu s-a rupt niciunul în condiții de pescuit. Modelul MTX 14 este conceput pe același blank ca și cel consacrat, MTX 12. Au apărut în plus inelele SIC cu un singur picior, inelul de vârf subțire și ușor, mandrina simplificată și mai rezistentă. Stratul de lac de pe cele două tronsoane este mai discret. Aceste lucruri au diminuat serios greutatea lansetei și s-au obținut 420 de grame pentru un băț de putere.
CARACTERISTICI:
LUNGIME:
 3,90 m
GREUTATE: 420 g
TRONSOANE: 2
AC
ȚIUNE: semiparabolică
TC: 3,75 lbs
MATERIAL: carbon, înalta densitate
INELE: SIC, plecare 40 mm, vârf 12 mm
TRANSPORT: 200 cm
HUSA: material textil

Un comentariu :

  1. FOARTE TARE !!!
    INCARCAM FIRUL PE NOILE MULINETE HAKUYO TK 9000 :
    (CU ROLA "MAGAZIE" IN GALEATA CU APA)
    PE PRIMA AM INCARCAT-O FARA PROBLEME
    A 2-A A CEDAT LA JUMATATE( NU MAI FACEA CURSA VERTICALA TAMBURUL SI SCOTEA ZGOMOTE CIUDATE)
    PROBABIL DEFECT "DE FABRICA"
    AM PUS MANA PE TELEFON SI AM SUNAT PATROANA MAGAZINULUI DE UNDE AM CUMPARAT "USTENSILA" IAR ACESTA FOARTE FAIR-PLAY S-A OFERIT FARA EZITARE SA MI-O SCHIMBE A 2-A ZI.
    SPUNANDU-I CA ESTE URGENT A FOST DE-ACORD SA NE INTALNIM LA ORA 20 SA REZOLVAM PROBLEMA.
    CU O SAPTAMANA IN URMA NADIND CU O COBRA BARACUDA AM RAMAS CU MANERUL IN MANA, IAR COBRA SI-A LUAT "ZBORUL" IN BALTA.
    ACEASI PATROANA FAIR-PLAY MI-A SCHIMBAT-O FARA EZITARE.
    DE VINA, BINEINTELES, NU ESTE EA, CI PRODUCATORUL.

    CONCLUZIE : RECOMAND CU CALDURA FIRMA CRISCROS COM SRL DIN BRASOV.

    RăspundețiȘtergere

Adauga un comentariu