Invitatie

Daca esti pescar si vrei sa-ti povestesti aventurile Pe patul de nada te rog frumos sa ma contactezi. Motto: "Dintr-un om poti face un pescar, dar dintr-un pescar nu mai poti face un om. Pescuitul este un sport: acorda si pestelui o sansa ! Ceea ce se afla deasupra apei este pentru pescar. Ce e sub apa, e pentru peste!"

luni, 15 iulie 2013

Chilia Veche: La pensiunea lui Radu

  Sa traiesti nea' Radule. Omul acesta - un burtos ca si mine - e un tip tare jovial si amabil, o gaza de omenie. Ne-a plimbat cu barca, ne-a facut cafeaua dimineata, ne-a pus la dispozitie tot ce avea etc iar toate acestea, CU MARE DRAG. La un sprit cu el, are o sumedenie de povesti pescaresti pe care le argumenteaza si cu poze (somnalai si stiuca am vazut noi prin colectia sa de poze). Stie locurile de pescuit, ii cunoaste pe pescari, are barca lui iar mai nou, isi construieste o pensiune in zona. Chestia asta nu e tocmai ieftina in biosfera. 

  L-am intrebat ce anume il motiveaza sa pompeze sume mari de bani in pensiune. Mi-a raspuns simplu: - Pasiunea pentru pescuit.

  Evident, investitia in pasiune mai trebuie recuperata la un moment dat (sau never). Prin toamna si-a propus sa finalizeze proiectul iar noi ii dorim sa reuseasca. Fiecare dintre cele 5 camere va avea propria baie cu apa calda si canalizare, bucataria va fi la comun si va fii amplasata undeva pe langa foisorul pe care vrea sa-l inchida cu plasa pentru tantari. Urmeaza piscina si cel mai important, PONTONUL catre DUNARE

  Nu am facut prea multe poze dar cele de mai jos sunt cat de cat suficiente pentru a va forma o prima idee.