Invitatie

Daca esti pescar si vrei sa-ti povestesti aventurile Pe patul de nada te rog frumos sa ma contactezi. Motto: "Dintr-un om poti face un pescar, dar dintr-un pescar nu mai poti face un om. Pescuitul este un sport: acorda si pestelui o sansa ! Ceea ce se afla deasupra apei este pentru pescar. Ce e sub apa, e pentru peste!"

vineri, 8 februarie 2013

Produse cu efect special folosite la prelucrarea momelilor naturale vegetale


Nr.
Denumire
Cum actioneaza
Cum se foloseste
 1.
Anasan (fenicul)
Atrage pestii prin miros.
Macinat, se introduce in
amestec la prepararea
mamaligii si a diferitelor
paste.
 2.
Cafea (Ness)
Atrage pestele prin culoare
si mioros.
Se introduce in amestec la
prepararea diferitelor
paste.
 3.
Coloranti (sofran,
coloranti alimentari
de oua)
Atrag pestii prin culoare.
In amestec pentru
prepararea mamaligii si a
diferitelor paste.
 4.
Faina de carne
Stimuleaza apetitul pestilor.
Se adauga la prepararea
diferitelor paste.
 5.
Faina de furnici
Stimuleaza apetitul pestilor.
Furnicile se usuca si se
macina in rasnita. Faina
obtinuta se usuca si se
pastreaza in borcane
ermetic inchise.
Se amesteca in diferite
paste.
 6.
Halva
Mirosul si gustul stimuleaza
apetitul pestilor.
La prepararea mamaligii.
 7.
Lapte
Mareste pofta de mancare
a pestilor.
In diferite paste si la
inmuierea painii.
 8.
Marar.
Atrage pestii prin miros.
La prepararea pastelor.
 9.
Miere
Atrage pestii prin miros si
dulceata.
In diferite paste.
10.
Ou crud
Atrage pestii prin miros,
gust si culoare.
In diferite paste.
11.
Purici de balta
Stimuleaza apetitul.
In diferite paste.
12.
Siropuri (zmeura,
trandafiri, capsuni,
etc.)
Atrage pestii prin culoare si
dulceata.
In mamaliga si diferite
paste.
13.
Srot (turta de floarea
soarelui)
Atrage pestii prin miros.
In amestec cu malai si
faina de grau la
prepararea mamaligii.
14.
Turta dulce
Atrage pestii prin miros si
dulceata.
Uscata si macinata in
amestec cumalai si faina
la prepararea mamaligii.
In amestec cu paine da o
pasta dulce aromata.
15.
Ulei comestibil (in,
canepa, floarea
soarelui).
Atrage pestii prin miros.
In paste, dand miros si
plasticitate.
16.
Usturoi
Atrage pestii prin miros.
Se tine carnea pentru
momeala cateva zile in
mujdei.
17.
Zahar
Atrage pestii prin gustul
dulce.
In mamaliga si in diferite
paste.
18.
Zahar vanilat
Atrage pestii prin gust si
miros.
In mamaliga si in diferite
paste.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Adauga un comentariu